We hebben De Germinal 2.0 site gelanceerd!!!

Posted on

Hey Voetbalvrienden 😀

We hebben De Germinal 2.0 site gelanceerd!!!

De vorige site begon al iets ouder te worden en door een paar technische redenen is er besloten om over te stappen naar een volledig nieuwe site op een totaal ander platform. Een van de voordelen van het nieuwe platform is dat we veel meer toeters en bellen kunnen gebruiken, een voorbeeld hiervan is onze chatbox.

Momenteel is de focus om een goed functionerende website te maken, dus als je ergens problemen ondervindt laat het mij dan zeker weten. Ik zorg er nu voor dat we de basis ongeveer hebben van de vorige website. Zo zal de kalender van de vorige site ook hier ergens te vinden moeten zijn. Dan kunnen jullie hier altijd komen kijken om te weten of het training is.

Als je een leuk idee hebt om te doen op de website laat het mij dan maar weten, dan zal ik zien in hoeverre het technische haalbaar is 😀

De chatbox

Deze is gelimiteerd tot gebruikers van de website. De reden hiervoor is dat we de site moeten beveiligen tegen mogelijke spam aanvallen.  Iedereen kan toegang krijgen tot het systeem door je te registreren via de “signed in” link onder de chatbox. Laat jullie maar gaan in de chatbox!!!!

Het Team

Het toevoegen van onze spelerskaartjes kan ik jammer genoeg niet verzekeren :-(. Ik zou graag van jullie wat feedback krijgen of jullie deze graag terug zien keren en zo ja in welke vorm. Wil je het zoals het was of zou je graag een ander soort kaartjes hebben met andere stats? Als je een totaal ander tof idee hebt mag dat natuurlijk ook. Bijna geen idee is te zot dus laat het mij zeker weten!

Komaan De  Germinal!!!!

Met een website die eerste klas waardig is 😮

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *